Om

Dessa sidor är för elever och personal som gick på Sandöskolan 1977-1978.

Öppna sidor
Vi har valt att vissa av sidor på Sandöbunten 77/78 ska vara öppna för allmänheten. På så vis kan vi lättare få kontakt med alla som gått på Sandöskolan.

Skyddade sidor
Vissa sidor är skyddade. För att komma åt de skyddade sidorna krävs ett lösenord. Det räcker att ange lösenordet på en skyddad sida, så öppnas också alla de andra sidorna, under förutsättning att de sidorna har samma lösenord. När de skyddade sidorna har öppnats och innehållet visas så finns där ett hänglås, som indikerar att detta är en sida med skyddat innehåll.
Symbolen ser ut så härDenna sida är skyddad med lösenordoch visas längst upp till höger på sidan.

Skapa nya sidor och lägga in nyheter
Bara de som har erhållit inloggningsnamn och lösenord ska ha möjlighet att ändra eller tillföra information. Några personer har full åtkomst till dessa sidor, som administratörer för att kunna underhålla sidorna. Administratör kan också lägga till eller ta bort användare. Om du önskar utdrag/kopia av behörighetslistan, så får du gärna det.

Bjuda in fler
Du som gick på Sandöskolan 1977-78 har också möjlighet att bjuda in vänner, men då avser vi de som deltog i samma utbildning eller arbetade på skolan. På så vis blir det en sluten krets, som har full åtkomst till dessa sidor.

Inloggningsuppgifter
Om du tillhör Sandöbunten 77/78 så kan du via denna länk  ”Registrera” dig med namn och mailadress. Du får direkt ett mail med länk till inloggning och ett lösenord. Väl inloggad har du en profilsida där du kan byta lösenord. Om du glömt ditt lösenord, väljer du ”Glömt lösenordet?” anger din mailadress och du får via mail ett nytt lösenord.
Om du behöver inloggningsuppgifter, kontakta någon av initiativtagarna nedan.

Roller
Det finns följande roller Prenumerant, Medarbetare, Författare, Redaktör och Administratör. Varje roll har en anpassad behörighet med varierande grad av möjligheter. När du första gången registrerar dig blir du Medarbetare, vilket innebär att du kan skriva inlägg.  Inlägg presenteras som nyheter. Författare kan också ladda upp bilder. Redaktör kan även skapa sidor.
Om du vill aktivt bidra till Sandöbuntens utveckling, då behöver du högre behörighet än medarbetare. För att få utökad behörighet, kontakta Gunnar, se nedan.

Hjälp
När du registrerat dig första gången kommer du också att få ett litet hjälpdokument. Om du har problem eller frågor, tveka inte att höra av dig.

Kontaktpersoner
Gunnar Bengtsson
gunnar@harmonit.se
070-629 4658

Daniel Carlsson
dancar3@gmail.com

Lasse Lindström
larsjohan52@gmail.com