Återträff 2020

Det verkar finnas ett gott intresse för en reunion i Stockholm till våren! Så roligt tycker vi!

Datumet för festen är lördagen den 21 mars 2020, så boka det i kalendern. Vi kommer att kunna ha föredrag och underhållning så vi startar preliminärt redan kl 16:30.

Länk till formulär inför återträffen.

Mingel
Vår tanke är att vi inleder direkt med mingel och bubbel. Vi antar att alla inte kommer att hänga på låset exakt halv fem, så vi tänker oss att invänta eftersläntrare till halv-sex-tiden. Festen är ju till för att man skall kunna träffas och umgås med gamla vänner man inte sett på 42 år, lamentera över tider som flytt och bara prata skit.
Vi kommer att visa lite bilder (naturligtvis) så har du några inscannade som du gärna vill visa upp för oss andra så skicka dem till oss (jpg, png eller gif funkar).

Anföranden
Därefter blir det några kortare anföranden. Vi har bett Anders Kompass, vår årskulls kanske främste internationalist, att berätta lite om sitt liv i utrikes tjänst.
Bosse Hammarström och Staffan Lundqvist har lovat att säga några väl valda ord om vad de minns av året 1977/78 och de elever som då hade förmånen att gå på Sandö. Kanske kommer det att föranleda en del fördelar av planeringsgruppen generande kommentarer. Vem vet?
Vi hoppas också att några av er kommer att vilja säga några ord om vad Sandö betytt för er och om ni kom ut i världen som resultat.

Middag
Middagen kommer att serveras i restaurang och aktersalong c:a kl. 19:00. Det blir förrätt och varmrätt samt något till kaffet. Ni som är allergiker eller veganer ber vi att ni markerar detta i den enkät du hittar länk till nedan.

Festdatum, plats och kostnader
Datum för festen blir lördagen 21 mars, 2020. Vi kommer att vara på en båt som ligger vid kaj. Vi kommer att ha tillgång till båten mellan 16:30 och 00:30 lördagen den 21 mars. För de som så önskar bjuder Kungsholmen på en uppsjö av krogar och barer som de som inte fått nog kan gå till efteråt.

Anmälningsavgift och betalning
Detaljer kring hur man anmäler sig och kostnader samt adress till återträffen fås vid kontakt med oss i planeringsgreppen. Skicka epost:  sandoskolan1977@gmail.com

Det är fortfarande några som inte betalt anmälningsavgiften av dem som var positiva till att delta efter vår första förfrågan. Om du vet att du ingår i denna grupp positiva så betala snarast då vi gärna vill ha koll på hur många vi blir.

Underhållning
Om vi lyckas övertala det i hela Sandö/Svanö-området världsberömda Bromsbandet så kommer de säkert att framföra sin listetta från Sandö-toppen.
Kanske kan även den skönsjungande the Sand Island Choir återuppstå??

Vi har ev. också möjlighet att engagera Staffan Thulins eminent fine quartet Eastman4, fyra välspelande herrar i sina bästa (nåja) år, för de som gillar att stuffa, eller bara lyssna på gó musik. Om detta ber vi dock att få återkomma. Här kan du förhandslyssna på de goa gubbarna! Klicka! (Tyvärr kunde vi inte hitta Youtube-klippet med Bromsbandet).

Boende i Stockholm under vår reunionhelg
Vi tror att vi kommer att kunna härbärgera alla er som kommer till Stockholm från när och fjärran om ni behöver det. Men vi vill att alla, oavsett om ni ordnat eget boende eller inte, fyller i detta i enkäten. Även ni i Stockholmsområdet som har sängplatser att erbjuda gör så i samma enkät.

Fortsatt kontakt
Fortsatt kommunikation sker via epost eller mobiltelefon, för att hålla kostnaderna nere. Alla som svarat tycker det är ok att vi sprider våra kontaktuppgifter i gruppen. Ni som inte svarat tolkar vi som ett medgivande. Adresser och telefonnummer är ju ändå offentliga och vi har samlat in dem på nätet. Mejladresser saknas till en del. Kan du hjälpa oss att komplettera, gör gärna det så vi kan skicka nyhetsbreven till dem också (det första gick ju med snigelpost – men det blir dyrt i längden).

Peppa varandra att komma. Ni kanske inte har setts på 42 år!

Kontakta oss: sandoskolan1977@gmail.com.

Hälsningar från Planeringsgruppen
Tom, Marie, Georg, Katarina, Eva-Liisa, Jonas & Karin

Nästa Planeringsmöte
Nästa gång planeringsgruppen tänker träffas blir onsdagen den 15 januari kl. 18.00 på Harö Krog. Vi sitter i aktersalongen och planerar och dricker pilsner (alt. vin eller alkoholfria alternativ), äter deras utmärkta husmanskost och har dessutom trevligt.
Till denna planeringsträff är ALLA som vill och har möjlighet oerhört välkomna att delta. Vi utesluter ingen! Bor du i Piteå och råkar vara i Stockholm, kom för allt i världen och planera med oss! Även detta anger du i enkäten.

Enkäten
Bifogade enkät är ”obligatorisk” för att vi skall kunna ge er den bästa möjliga servicen. Så snälla, ta tre minuter och fyll i den. Klicka på länken nedan ni som har för avsikt att komma på vår fantastiska återsamling.

Länken till enkäten:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=_WfGc7dig0eMv88vLjowZ1wDPEU_Ej1OpYShJUIO6iNUQjJTWVk2MlY1SlFMMkZISlBUVzVKTUw4RS4u

Epilogen
Det skall bli fantastiskt kul att ses i vår! Men tills dess – från oss alla till er alla
En Rejält God Jul och ett Oerhört Fantastiskt Nytt År!

Och som bonus får ni den i mitt tycke bästa jullåten ever! Lyssna!

PS. På tal om jullåtar, här är en av de roligare. Lyssna!