Återträff 9 oktober 2021

Det blev en reunion i Stockholm lördagen den 9:e oktober 2021. Inbjudna var de som deltog i utbildningen på Sandöskolan 77/78.

Festen var planerad tidigare men blev inställd pga pandemin. Kanske några avstod av samma skäl nu, men vi blev i alla fall 30 deltagare.

Planeringsgruppen bestod av:
Tom, Marie, Georg, Eva-Liisa, Kerstin, Ralli & Karin

Ett stort tack till planeringsgruppen och till alla er som deltog.

Nu finns det bilder från kvällen
och ännu fler bilder.

Återträff 2021

Det blir en reunion i Stockholm! Så roligt tycker vi!
Festen blir lördagen den 9:e oktober 2021.

Troligen har du som deltog i utbildningen på Sandöskolan 77/78 fått en inbjudan med alla detaljer.

Om du inte har fått informationen så kan du kontakta planeringsgruppen via mailadressen sandoskolan1977@gmail.com.

Samma mailadress kan du använda för att meddela adressändringar och andra eventuella ändringar, så att den kommande planeringsgruppen kan kontakta dig för nästa återträff!

Det skall bli väldigt roligt att ses, tycker vi i planeringsgruppen

Tom, Marie, Georg, Eva-Liisa, Kerstin, Ralli & Karin

Återträff 2020

Det  fanns ett gott intresse för en reunion i Stockholm! Så roligt tyckte vi! Vi planerade för festen lördagen den 21 mars 2020, men med tanke på situationen kring Coronaviruset skickade vi ut en förfrågan om vi borde ha fest på lördag eller inte. Och svaret vart ju klart och tydligt INTE!

Väldigt trist tycker vi alla, men det är ju bara att gilla läget. Eller inte. Vi gillar inte läget!

Så partyt är inställt!

Istället går vi på Lena Hermanssons förslag att träffas på en lite stillsammare och trevlig middag för de som vill och vågar på Nordens Ljus lördag kl. 18.00 (meddela Georg om du vill komma).

Festen blir istället efter sommaren. Om virusläget tillåter. Och det skall det ju göra, tycker en man av ordning.

 

Hälsningar från Birgitta

Från: Birgitta Persson
Rubrik: Hej Sandöbunten!

Meddelande:
Så kul att hitta denna sida!
Jag var såklart med på 40-årsjubileet i Göteborg 🙂
Det var omtumlande och spännande att ses. Hjärnan gick på högvarv för att minnas…

Tack till arrangörerna och musiken!!!
/Birgitta (grupo F)

PS
Ni hittar mina kontaktuppgifter i persongalleriet Birgitta Persson
DS

Det blev en lyckad fest!

Vi hade ett 40 årsjubileum i Göteborg den 29 april 2017. Det blev en riktigt lyckad fest! Så roligt att möta alla dessa härliga och färgstarka människor igen.

Vi var på Musikens hus som var reserverat för oss denna kväll. Festgruppen mötte oss med varma kramar, vi fick varsin namnlapp att fästa på bröstet. Efter välkomstskumpa och mingel presenterade vi oss kortfattat och sa några ord om våra starkaste minnen från Sandöskolan, eller vad vi tog med oss för lärdomar.

Vi åt en god vegetarisk buffé och Bromsbandet återuppstod så vi fick höra några goa låtar igen. Men viktigast av allt att vi fick tid till att prata med varandra. Många av oss har inte träffats på 40 år!

Om du på dessa sidor vill bidra med lite text eller några bilder, använd gärna kontaktformuläret.

Jag har publicerat bilder från festen. Gå till den skyddade sidan:
https://harmonit.se/sandobunten/wp/galleri/2017-04-29_bilder/

Om du gick på Sandöskolan 1977-78 och var med på återträffen 29 april, kan du få lösenordet för att se bilderna. Använd kontaktformuläret så hör vi av oss snabbt.

Inbjudan Sandö-träff 2017

Inbjudan Sandö-träff 2017!
Musikens hus, Djurgårdsgatan 17 i Göteborg, lördag 29 april 2017 från kl 18.00

Hej Sandö-kamrater!
Tro det eller ej, men 2017 är det 40 år sedan vi började på Sandöskolan. Det tycker vi är en bra anledning att försöka samla ihop så många som möjligt för en stunds återseende, prat, minnen och framtidsplanerande.

Vi är några som har fortsatt att ha kontakt under de år som gått och från tid till annan har vi pratat om er alla och tänkt att det vore kul att få se er. Därför har vi bokat en fest-lokal: Musikens hus i Göteborg lördag den 29 april 2017. Vi vill att så många av er som möjligt skall komma och ni får gärna ta med partners, barn eller andra som kanske undrar vilka det var ni delade åren 1977/78 med. Självfallet kan ni också bara komma på egen hand.

Programmet är inte klart. Mest tid tänkte vi ha för att talas vid i mingel-form. Musikens hus har en god vegetarisk buffé som ingår i priset. Dessutom hoppas vi kunna återskapa Bromsbandet som kan få köra några låtar, kanske kan någon Sandö-kör sjunga något, men mest tid alltså för prat.

Vi skapar några ytor där man kan sätta upp kort, vi fixar en projektor som visar bilder och vill ni så kan vi väl alltid få till något bok-bord eller annat som ni själva föreslår skall hända.

Allt gör vi till självkostnadspris. Det kommer att kosta 300 kronor. Då ingår lokalhyra och buffé. Dryck får man dock köpa till i husets bar som har fullständiga rättigheter. Vi hyr huset för oss själva denna kväll.

Vi har inte adresser till er alla, utan har utgått från våra Facebook och email –kontaktlistor. Därför ber vi dig som nu fått detta mail att vidarebefordra det till så många från vår årskurs som ni har kontakt med eller som ni vet hur vi skall få kontakt med. Det kan bli lite dubbel-mailande, men hellre det än att personer inte får veta om detta.

Hur gör du nu för att komma hit?

  1. Skicka ett mail till Sylvia Hermansson sylvia_hermansson@hotmail.com
    och berätta att du vill komma – eller om du inte vill eller kan så att vi slipper tjata på dig i onödan.
  2. Sätt in 350 kronor per person på Staffan Höjers Nordea-personkonto= 3300 530727-8514, eller swisha motsvarande belopp till Staffans mobil 0703-734503
  3. Glöm inte att skriva ditt namn på inbetalningen, så vi vet vem som betalat.
  4. Fundera över om det är något särskilt du vill ska hända denna kväll och kontakta någon av oss i fest-kommittén.

Välkomna
Alice Barte, Jan Dabolins, Sten Hagman, Sylvia Hermansson, Ingrid Höjer, Staffan Höjer, Bo Lodin, Gudrun Lodin (Rechholtz), Eva Nilsson, Per Rathsman, Maria Sevon


Mer information

Hämta inbjudan som PDF-dokument: Inbjudan_Sandöträff_29_april_2017

Hitta till Musikens hus, länk till Google Maps.

Musikens hus, länk till Google Maps.

Karta, hämta som bild:

Karta buss från Centralstationen, hämta som bild: