Inbjudan Sandö-träff 2017

Inbjudan Sandö-träff 2017!
Musikens hus, Djurgårdsgatan 17 i Göteborg, lördag 29 april 2017 från kl 18.00

Hej Sandö-kamrater!
Tro det eller ej, men 2017 är det 40 år sedan vi började på Sandöskolan. Det tycker vi är en bra anledning att försöka samla ihop så många som möjligt för en stunds återseende, prat, minnen och framtidsplanerande.

Vi är några som har fortsatt att ha kontakt under de år som gått och från tid till annan har vi pratat om er alla och tänkt att det vore kul att få se er. Därför har vi bokat en fest-lokal: Musikens hus i Göteborg lördag den 29 april 2017. Vi vill att så många av er som möjligt skall komma och ni får gärna ta med partners, barn eller andra som kanske undrar vilka det var ni delade åren 1977/78 med. Självfallet kan ni också bara komma på egen hand.

Programmet är inte klart. Mest tid tänkte vi ha för att talas vid i mingel-form. Musikens hus har en god vegetarisk buffé som ingår i priset. Dessutom hoppas vi kunna återskapa Bromsbandet som kan få köra några låtar, kanske kan någon Sandö-kör sjunga något, men mest tid alltså för prat.

Vi skapar några ytor där man kan sätta upp kort, vi fixar en projektor som visar bilder och vill ni så kan vi väl alltid få till något bok-bord eller annat som ni själva föreslår skall hända.

Allt gör vi till självkostnadspris. Det kommer att kosta 300 kronor. Då ingår lokalhyra och buffé. Dryck får man dock köpa till i husets bar som har fullständiga rättigheter. Vi hyr huset för oss själva denna kväll.

Vi har inte adresser till er alla, utan har utgått från våra Facebook och email –kontaktlistor. Därför ber vi dig som nu fått detta mail att vidarebefordra det till så många från vår årskurs som ni har kontakt med eller som ni vet hur vi skall få kontakt med. Det kan bli lite dubbel-mailande, men hellre det än att personer inte får veta om detta.

Hur gör du nu för att komma hit?

  1. Skicka ett mail till Sylvia Hermansson sylvia_hermansson@hotmail.com
    och berätta att du vill komma – eller om du inte vill eller kan så att vi slipper tjata på dig i onödan.
  2. Sätt in 350 kronor per person på Staffan Höjers Nordea-personkonto= 3300 530727-8514, eller swisha motsvarande belopp till Staffans mobil 0703-734503
  3. Glöm inte att skriva ditt namn på inbetalningen, så vi vet vem som betalat.
  4. Fundera över om det är något särskilt du vill ska hända denna kväll och kontakta någon av oss i fest-kommittén.

Välkomna
Alice Barte, Jan Dabolins, Sten Hagman, Sylvia Hermansson, Ingrid Höjer, Staffan Höjer, Bo Lodin, Gudrun Lodin (Rechholtz), Eva Nilsson, Per Rathsman, Maria Sevon


Mer information

Hämta inbjudan som PDF-dokument: Inbjudan_Sandöträff_29_april_2017

Hitta till Musikens hus, länk till Google Maps.

Musikens hus, länk till Google Maps.

Karta, hämta som bild:

Karta buss från Centralstationen, hämta som bild: