Hjälp för bildspel

Anpassning av sidor
När sidor, artiklar, nyheter, blogg-inlägg visas så har webbsidorna paneler på höger- och vänster sida (precis som denna sida). I panelerna finns länkar och andra funktioner. Observera att när du kommer till ett galleri så visas INTE sidopanelerna till höger- respektive på vänster sida, utan miniatyrer och bildspel utnyttjar hela bredden av sidan. På så vis kan bilderna visas mer effektivt och fotografierna visas utan störande information kring bilderna.
Du har alltid kvar navigeringen överst på sidan.

Bildstorlek för original jämfört med vad som publiceras här
De flesta bilderna är tagna med Nikon D90. Bilderna är  i originalstorlek 4288*2848 pixels, vilket motsvarar 12Mpixels. Bilderna som publiceras här är nedminskade till cirka 40% av originalstorlek, vilket blir 1726*1150 pixels. Den ursprunliga bildkvaliteten var 300 pixels/tum men de publicerade bilderna är bara 72 pixels/tum, vilket är tillräckligt bra för publicering på webb men inte tillräckligt bra för att göra pappersbilder.

Visa enstaka bilder
När du ser en bildlista och klickar på en miniatyr så visas bilden anpassat till din skärms storlek, men max 1726*1150 pixels.

Visa bildspel
Bildspelen visar bilderna i formatet 800*600 pixels.